(VIDEO) Asbest vrijgekomen bij brand schuur in Steenbergen

0

STEENBERGEN – Bij een brand in Steenbergen is donderdagnacht asbest vrijgekomen. De brand woedde in een schuur. Deze schuur stond in een tuin van een woning aan de Wouwsestraat en grenst aan de Zuidwal. De brandweer had de brand snel onder controle. Vanwege de asbestdeeltjes werd de omgeving afgezet. De asbestdeeltjes zouden onder andere op straat en op een dak van een theaterschool terecht zijn gekomen.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Oorzaak niet bekend
Een gespecialiseerd bedrijf zal de asbestdeeltjes gaan verwijderen. Naast een tankautospuit kwam ook een Adviseur Gevaarlijke Stoffen en de omgevingsdienst MWB ter plaatse. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1553″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]