Auto vliegt over de kop en belandt in de sloot in Liempde

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

LIEMPDE – Op de Roderweg in Liempde is vrijdag een auto van de weg geraakt en langs een boom geschampt. Vervolgens sloeg de auto over de kop en kwam in een droge sloot tot stilstand. De bestuurder kon zelfstandig zijn zwaarbeschadigde auto verlaten. Wel is hij ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Auto zwaar beschadigd
De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht. De auto raakte zwaar beschadigd.Tijdens de bergingswerkzaamheden is de Roderweg korte tijd afgesloten geweest.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1556″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils