Fietsster zwaargewond bij ongeval Raamsdonksveer

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Bij een ongeval tussen een fietsster en een auto is vrijdagochtend een vrouw zwaargewond geraakt. De vrouw fietste in gezelschap van een andere vrouw op de Beethovenlaan toen de vrouw werd aangereden door een auto. De elektrische fiets van de vrouw kwam onder de auto terecht en de vrouw viel met haar hoofd hard op het asfalt. De vrouw liep daarbij een fikse hoofdwond op. De andere fietsster kwam met de schrik vrij. Ook de automobilist kwam met de schrik vrij.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Traumahelikopter
Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De vrouw is met een ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1555″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]