(VIDEO) Twee auto’s belanden op elkaar in sloot langs A16 bij Zevenbergschen Hoek

0

ZEVENBERGSCHEN HOEK – Op de A16 bij Zevenbergenschen Hoek is vanavond rond 21.30 een ongeval gebeurd. Twee auto’s raakten door nog onbekende oorzaak van de weg en belandden bovenop elkaar in de sloot.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Brandweer
Een getuige zag dat dat beide voertuigen in de slip raakten en een voor een in de sloot naast de snelweg belandden. De brandweer rukte uit omdat er mogelijk iemand bekneld zou kunnen zitten maar dit bleek uit eindelijk niet zo te zijn.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Eerder ongeval
Op het moment van het ongeval stonden de matrixborden aan met een maximum snelheid van 90 km/u omdat er verderop ook een ongeval gebeurd zou zijn.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Lichtgewonden
Beide auto’s kwamen uit het buitenland. Wonder boven wonder zijn alle inzittenden er goed vanaf gekomen. Een aantal zijn wel ter plaatse door het ambulance personeel behandeld maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia