Botsing op Tuinzigtlaan in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Zaterdagmiddag zijn er twee auto’s op elkaar gebotst op de Tuinzigtlaan ter hoogte van de Vijfhagen in Breda. Hoe de twee met elkaar in botsing kwamen is onduidelijk. Beide auto’s waren dusdanig gehavend dat een berger ze heeft getakeld. In de rode auto zat een vrouw die in de ambulance is nagekeken. Na behandeling mocht ze weer verder. De politie regelde het verkeer en de brandweer heeft het wegdek gereinigd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1559″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia