FC Den Bosch walst thuis over Jong PSV heen

0
Duel met L-R , Jong PSV speler Nikolai Laursen , FC Den Bosch speler Luuk Brouwers. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft met maar liefst 5-0 van tegenstander Jong PSV gewonnen. Man of the match Niek Vossebelt wist maar liefst drie keer het net te vinden waarvan twee uit een strafschop. Dennis Kaars en Juventus-huurling Giorgio Sani scoorde de andere twee doelpunten.

Niek Vossebelt viert zijn feestje na de 1-0. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Strafschop
FC Den Bosch begon sterk aan de wedstrijd maar echt in de problemen kwam Jong PSV niet. Net voor rust was het Niek Vossebelt die voor de eerste keer scoorde. Luuk Brouwers schoot een vrije trap op de arm van Laros Duarte en scheidsrechter Van Herk wees naar de stip. Vossebelt faalde niet vanaf elf meter. 

Tweede strafschop
Twee minuten na rust was het Dennis Kaars die een assist van Oussama Bouyaghlafen afrondde. Zestien minuten later was het Luuk Brouwers die binnen de zestien gevloerd werd door Jurich Carolina waarna scheidsrechter Freek van Herk naar de stip wees. Vossebelt scoorde ook zijn tweede strafschop feilloos binnen en bracht daarmee de stand op 3-0.

Complimenten van medespelers van Den Bosch na de gestopte strafschop door keeper Nick Leijten. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Feest
Ook Jong PSV kreeg een strafschop maar doelman Nick Leijten stopte de inzet van Jong PSV’er Philippe Rommens. In de 72e minuut was het weer Vossebelt die scoorde na aangeven van Bouyaghlafen. Juventus-huurling Giorgio Sani maakte het feestje compleet en bracht de uiteindelijk eindstand van 5-0 op het scorebord. 

Vreugde na de winst. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia