Voor derde dag op rij autobrand in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Aan de Donizettistraat in Tilburg is vrijdagavond rond 21.45 uur opnieuw een autobrand gemeld. Wonder boven wonder doofde het vuur vanzelf. De ter plaatse gekomen brandweer bluste een paar stralen na. De auto liep aan de binnenkant echter wel forse schade op.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Vermoedelijk weer brandstichting
Na kort onderzoek van de politie ter plaatse wordt vermoedt dat er opnieuw sprake is van brandstichting. De auto is voor sporenonderzoek weggetakeld. Hij was van een man uit Noord-Holland die bij familie op bezoek was.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Onderzoek
Ten tijde van het onderzoek werd de straat gedeeltelijk afgezet met politielint. De autobrand trok veel bekijks van mensen uit de buurt.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media