Automobilist slachtoffer van poging tot carjacking in Dongen

0
Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

DONGEN – Zaterdagavond rond 21.00 uur werden politie-eenheden en een ambulance gealarmeerd voor een incident op de Beneluxlaan in Dongen. Daar troffen ze een jongen in verwarde toestand aan. Hij is door ambulance personeel onderzocht op verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

De Salamander
Op dat zelfde moment stonden er ook twee politievoertuigen achter De Salamander in Dongen. Hier stond ook de auto van de jongeman. De politie had een groot deel van de straten tussen de Beneluxlaan en De Salamander afgezet als plaats delict. Op straat lagen ook twee slippers die van de jongeman waren.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Beroving
De jongen zou zijn overvallen door mannen die hem van zijn auto wilde beroven. Ze zouden zijn sleutels hebben afgepakt. Wat er verder exact afgespeeld heeft is niet bekend. Maar de jongeman was gevlucht en heeft de hulpdiensten gebeld. De politie onderzoekt de zaak. Of er arrestaties zijn verricht is vooralsnog niet bekend.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia