Zwaar ongeval op rondweg Eindhoven, betrokkenen komen met de schrik vrij

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – De hulpdiensten werden zaterdagavond rond 22.35 uur gealarmeerd voor een zwaar ongeval op de kruising van de Geldropseweg en de Hugo van der Goeslaan in Eindhoven. De brandweer, ambulances en politievoertuigen reden die kant op. Op de kruising waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Een van de auto’s was daarna over de kop geslagen maar weer op zijn wielen terecht gekomen.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Niemand ernstig gewond
Inmiddels was iedereen uit de voertuigen gekomen en zat er niemand bekneld. De brandweer kon de accuklemmen losmaken en assisteerde de andere hulpdiensten. Wel werden minimaal vijf personen door de medewerkers van twee ambulances nagekeken. uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Rood verkeerslicht
De politie had inmiddels de kruising gedeeltelijk afgezet. Verkeer kon niet meer richting Geldrop. Tevens werden verklaringen van diverse getuigen opgenomen. De Citroen Picasso reed vanuit het centrum richting Geldrop. Volgens getuigen reed deze door het rode verkeerslicht. De BMW reed over de rondweg van Stratum richting Tongelre. De bestuurder heeft nog geprobeerd de Citroen te ontwijken maar raakte toch de achterkant nog. Een sleepbedrijf heeft beide voertuigen afgevoerd.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision