(VIDEO) Geparkeerde auto in brand aan Braakstraat in Oss

0

OSS – Een auto die geparkeerd stond aan de Braakstraat in Oss is vanmiddag even na 12:00 uur in brand gevlogen. Hoewel de brandweer van Oss snel ter plaatse was kon niet meer voorkomen worden dat de motorruimte geheel uitbrandde. Ook de rest van de auto liep forse schade op. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1566″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]