(VIDEO) Bomen met spoed gekapt in Breda

0

BREDA – Tien bomen zijn woensdagmiddag met spoed gekapt aan de Heuvelstraat in Breda. Volgens de gemeente zijn er in de afgelopen periode twee bomen omgewaaid. Afgelopen zondag viel spontaan een boom om en belandde tegen de gevel van een van de huizen. Om verdere escalaties te voorkomen werden de andere bomen dus gekapt. 

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Herplanting
De gemeente beloofd dat er snel herplanting komt. Zondagochtend belandde een boom tegen de gevel van het huis en raakte raakte beschadigd. De bewoners van het huis schrokken enorm. “We hoorden gedonder en ineens werd het donker”, vertelde de bewoonster.

Zondag belandde nog een boom tegen een gevel van een woning. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1569″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]