Oudere vrouw gewond bij woningoverval in Best

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

BEST – Bij de overval op een woning aan de Molenkampseweg in Best is woensdagochtend vroeg een oudere vrouw gewond geraakt. Een ambulance kwam ter plaatse. Te is niet duidelijk of er sprake was van een of meerdere overvallers. Ook is nog niet bekend of ze iets wisten buit te maken.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Sporenonderzoek
De politie pakt de zaak serieus op en is begonnen met een uitgebreid onderzoek. Zo zoeken forensisch rechercheurs in witte pakken in de woning naar sporen en ondervragen andere agenten mensen in de omgeving tijdens een buurtonderzoek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1567″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision