(VIDEO) Uitslaande brand verwoest zolder van woning in Lith

0

LITH – Aan de Hertog Janstraat in Lith heeft woensdagmiddag een felle woningbrand gewoed. De brand zou op zolder zijn ontstaan en die is waarschijnlijk dan ook geheel verwoest. De vlammen sloegen korte tijd uit het dak van de woning en er kwam bij de brand veel rook vrij.

De vlammen sloegen kort uit het dak van de woning – Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Oorzaak onbekend
De bewoners zaten TV te kijken toen de brand rond 14.40 uur ontstond en wisten op tijd een veilig heenkomen te zoeken. Er is dan ook niemand gewond geraakt. De brandweer riep twee blusvoertuigen, een ladderwagen en de officier van dienst op om de brand te bedwingen. Over de oorzaak is nog ons niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1570″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision