Bestuurder rijdt verkeersbord uit de grond in Breda

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Donderdagavond rond 20.00 uur is een auto op de afrit naar de Willem van Oranjelaan tegen een verkeersbord gereden. De bestuurder is hierbij gewond geraakt en overgebracht met onbekend letsel naar het ziekenhuis. Hij was wel aanspreekbaar. De auto is door een berger getakeld.

De man reed een verkeersbord uit de grond. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Oorzaak niet bekend
De politie heeft het verkeersbord weer opnieuw ingegraven. Het is onduidelijk waarom de man tegen het verkeersbord is gereden.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1575″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]