Fietsster aangereden door auto op Willemstraat in Breda

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Donderdagmiddag is een meisje op de fiets aangereden door een auto op de oversteek bij de Willemstraat Delpratsingel. Het meisje is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto reed van schrik met haar auto het park (Valkenberg) in. De politie nam haar verklaring op.

Foto: Pery Roovers – MaRicMedia

De fiets van het meisje werd door de politie aan de brug vastgemaakt. De bestuurster en haar auto werden door de politie werd terug op de weg geholpen.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1573″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]