(VIDEO) Man neergeschoten voor woning in Breda

0

BREDA – In Breda is in de nacht van woensdag op donderdag een man voor zijn woning aan de Jan David Zocherstraat in Breda neergeschoten. Volgens omwonenden zou de man rond 0:45 zijn neergeschoten.

De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Pistoolschoten
Een vrouw die achter de woning woont hoorde drie duidelijke schoten waarna een auto wegreed. “Het waren drie duidelijke doffe knallen, ik wist meteen dat het pistoolschoten waren”, aldus de bewoonster die achter de bewuste woning woont. “Ik slaap op zolder en daar was het goed te horen, meteen na de schietpartij reed een auto met hoge snelheid weg”.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zwaargewond
De man is zwaargewond met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter is ter plaatse geweest. Wat de verwondingen en de identiteit van het slachtoffer is is niet bekend. De politie is op zoek naar de dader(s).

Op de plaats van het schietincident is de politie bezig met een sporenonderzoek. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1571″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]