(VIDEO) Fietser overleden bij ongeval in Rijsbergen

0

RIJSBERGEN – Bij een ongeval in Rijsbergen is vrijdagmorgen een fietser overleden. Het slachtoffer werd rond 8.05 op de Risten geschept door een auto. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst landde in de buurt ook een traumahelikopter.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Onderzoek
De hulpverleners hebben nog geprobeerd om de fietser te reanimeren maar dat mocht niet meer baten. De fietser overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1576″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Foto’s: Tom van der Put / MaRicMedia