Arrestatieteam houdt doorgedraaide man aan in Rijen

0
Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

RIJEN – Een arrestatieteam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden in een woning in Rijen. De man zou compleet zijn doorgedraaid en had een groot gedeelte van zijn huisraad op straat gegooid. De politie sloot de Stationstraat en Spoorlaan Noord volledig af om de veiligheid te kunnen garanderen. Het arrestatieteam hield de verdacht rond kwart over een aan in zijn woning.

Het arrestatieteam werd ingezet. Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Brandweer
Waardoor de man doorgedraaid is is niet bekend. De brandweer heeft een deel van het wegdek voor de woning grondig gereinigd. Diverse auto’s raakte door de naar buiten gegooide huisraad beschadigd. 

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1578″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]