(VIDEO) Automobiliste bekneld na botsing met vrachtwagen op Ettensebaan in Breda

0

BREDA – Op de Ettensebaan in Breda zijn zaterdagmorgen kort voor 7.00 uur een auto en een vrachtwagen op elkaar gebotst. De automobiliste kwam daarbij bekneld te zitten en moest worden bevrijd door de brandweer. De wagen was door de aanrijding op de andere weghelft terecht gekomen.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Rood licht genegeerd?
Nadat ze was bevrijd is de vrouw met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagen had schade aan de rechtervoorzijde, De chauffeur was flink geschrokken. De politie sloot de weg af in de richting van de A16 en doet onderzoek. Waarschijnlijk is een van de bestuurders bij het kruispunt door het rood gereden. De auto word is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1579″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia