(VIDEO) Keukenbrand bij woning aan de Laan van Mertersem in Breda

0

BREDA – Zondagavond is de brandweer uitgerukt met meerdere voertuigen naar een woningbrand aan de Laan van Mertersem. Het bleek een brand in de keuken te zijn. Veel rook kwam er langs het dak en zijkant naar buiten. De brandweer had de brand snel onder controle, en begon met ventileren.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Schade
De ramen boven werden geopend want het gehele huis stond vol met rook. Wat de schade in de woning is is niet bekend. De politie sloot de straat tijdelijk af.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1584″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]