Politie ramt en schiet op vluchtende inbrekers in Oisterwijk

1
De ruit van de winkel is zwaar beschadigd. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

OISTERWIJK – Zondagochtend omstreeks 05:00 uur probeerde een aantal inbrekers de ramen kapot te slaan van kledingzaak Roomer aan de Lind in het centrum van Oisterwijk. Alerte getuige belde de politie die zeer snel ter plaatse was. Bij aankomst van de politie waren de inbrekers nog bezig om binnem te komen. De inbrekers vluchte in een donkere Audi waarna een politiewagen de vluchtende auto ramt in het centrum van Oisterwijk.

De politie heeft de staart afgezet. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Geschoten
De politie heeft nog een aantal keren op de vluchtwagen geschoten waarna de auto met hoge snelheid weg reed. Diverse politiewagens zette de achtervolging in maar raakte de wagen toch kwijt. Een politiehelikopter heeft in de omgeving nog gezocht naar de daders maar zonder resulaat.

Een politieauto raakte beschadigd. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Meerdere keren doelwit van inbrekers
De schade aan het winkelpand is groot. Het had niet veel langer moeten duren of de dieven waren binnen geweest om hun slag te slaan. Kledingwinkel Roomer verkoopt dure merkkleding en is al diverse keren doelwit geweest van inbrekers en ramkrakers. Één keer zijn ze ook met een auto naar binnen gereden.

 

Foto’s: Toby De Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1581″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.