Vuurwapen gevonden in horecagelegenheid City Lounge Bar in Breda

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Na een grondige zoeking in horecagelegenheid City Lounge Bar aan de Belcrumweg heeft de politie zaterdagavond een vuurwapen aangetroffen. Alle bezoekers werden gefouilleerd.

Vuurwapen
Op zaterdag 7 oktober 2017 kwam bij de politie informatie binnen dat iemand in een horecagelegenheid aan de Belcrumweg een vuurwapen bij zich zou hebben. Meldingen over vuurwapens worden uiterst serieus genomen en er werd een plan van aanpak gemaakt om alle aanwezigen in de zaak te controleren. Om 23.30 uur werd de gelegenheid aan beide kanten dichtgezet door politie. Nadat het perceel was betreden, werden alle aanwezige personen gecontroleerd. Na de controle moest iedereen naar buiten.

Aan de achterzijde van het pand werd, op een dak naast een afgesloten ruimte, een vuurwapen aangetroffen. Twee personen, een 27-jarige vrouw uit Breda en een 24-jarige man uit Roemenië die zich in die afgesloten ruimte bevonden, werden aangehouden op verdenking van vuurwapenbezit. De zaak wordt verder onderzocht.