Grote politieactie in Brabant tegen georganiseerde hennepteelt

0
De inval in Tilburg - Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – De politie is maandagmorgen begonnen met een grote actie tegen de georganiseerde hennepteelt. Agenten deden op in totaal dertien adressen in Tilburg, Goirle, Kaatsheuvel en Eindhoven invallen. Daarbij zijn in totaal zes mensen aangehouden. De panden worden doorzocht.

De inval in een woning in Goirle – Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Zoekteam defensie
Rechercheurs krijgen daarbij hulp van een speciaal zoekteam van defensie dat naar verborgen ruimtes kan speuren. Het zou gaan om een actie die door de politie al langere tijd werd voorbereid. Een aantal van de verdachten was al langer bij de politie in beeld.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1585″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s inval Tilburg: Jules Vorselaars / JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1586″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s inval Goirle: Toby de Kort / De Kort Media