Auto belandt in sloot naast Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Een automobilist is vanmorgen rond 10.50 uur van de weg geraakt op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg. Hij crashte daarna in een sloot langs de weg. Omdat de melding was dat de man over de kop was geslagen met zijn auto werd hoog opgeschaald door de hulpdiensten. Twee ambulances kwamen ter plaatse, maar het slachtoffer bleek geen grote verwondingen te hebben overgehouden aan het ongeluk.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

‘Afgesneden’
De verkeerspolitie is ter plaatse geweest voor onderzoek. De automobilist zegt te zijn afgesneden door een andere auto. Er is een bergingsbedrijf ter plaatse voor het wegtakelen van de auto. Deze raakte flink beschadigd aan de zijkant.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media