Politie zoekt naar wapens rondom clubhuis Satudarah in Tilburg

0
De politie doet onderzoek. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TILBURG – De politie is dinsdagochtend begonnen met een groet zoekactie naar wapens in en rondom clubhuis van Satudarah aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg. De omgeving is ruim afgezet. Specialisten van defensie zullen de politie helpen bij het zoeken naar eventuele vervolgen ruimtes. Een graafmachine staat klaar om eventueel de binnenplaats van het clubhuis af te graven.

De politiewoordvoerder geeft uitleg. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Anonieme tip
Volgens de politiewoordvoerder zou er een anonieme tip zijn binnengekomen wat reden genoeg is om een zoeken te starten. Een groot deel van de omgeving van de Zevenheuvelenweg is afgezet met zwarte schermen. In het pand zou niemand aanwezig zijn geweest.

Eerdere inval
De zoeken gaat zeker tot in de middag duren. Het pand is al eens eerder bezocht door de politie. In maart van dit jaar was er een inval waar ook het arrestatieteam bij aanwezig was. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1588″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]