Auto met paardentrailer rijdt achter op vrachtwagen

0
De auto raakte zwaar beschadigd. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

DEURNE – Rond 14.15 uur is er een aanrijding geweest tussen een personenauto met een paardentrailer en een kleine vrachtwagen op de N270 bij Deurne. Waardoor de man met zijn auto achter op de vrachtwagen reed is niet bekend.

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Zwaar beschadigd
De auto raakte zwaar beschadigd. Er is niemand gewond geraakt en de trailer was leeg. Een rijbaan is afgesloten geweest en het verkeer werd over de andere rijbaan geleid.

 

Foto’s: Harrie Grijseels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1590″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]