(VIDEO) Man valt van steiger tijdens controlewerkzaamheden woning Dongen

0

DONGEN – Twee personen zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij werkzaamheden aan en woning. Een asbestinspecteur viel van het dak en raakte zwaargewond. Hij is met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De andere man raakte onwel na het zien van de val van de asbestinspecteur.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Traumahelikopter
De bouwvakkers waren bezig met bouwwerkzaamheden aan een woning aan de Minister Aalberselaan in Dongen. brandweer, twee ambulances, politie en een traumahelikopter waren ter plaatse. De politie had de omgeving ruim afgezet. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Asbest
Omdat de bouwvakkers werkten met gevaarlijk asbest, dragen hulpdiensten mondkapjes en werden zij op het terrein ontsmet.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1589″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]