Verdachte ontkomen ondanks grote politieactie in Maarheeze

0
Het arrestatieteam heeft het bos uitgekamd. Foto: SQ Vision

MAARHEEZE – Zwaarbewapende arrestatieteams en twee helikopters zijn woensdagmiddag rond vier uur ter plaatse geweest voor een grote politieactie in Maarheeze. De politie is op zoek naar twee of drie donkergeklede mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Ondanks de massale inzet van de politie wisten zijn te ontkomen. 

Het arrestatieteam is ter plaatse. Foto: SQ Vision

Lopende actie Amsterdam
Een achtervolging op de Koenraadtweg in Maarheeze. Daar is een blauwe BMW een berm ingereden. Deze is inmiddels weg getakeld. In Limburg zijn er ook wegen afgezet na een achtervolging in de buurt van Roosteren. Volgens de politie houden beide zaken verband met elkaar wegens een lopende zaak in Amsterdam.

Een blauwe auto werd achtervolgd. Foto: SQ Vision

Later op de avond wordt er meer duidelijkheid gegeven door de politie.