(BUITEN BRABANT) Sterke vermoedens dat lichaam Anne Faber wordt gevonden vandaag

2
Anne Faber.

ZEEWOLDE – Na ruim twee weken zoeken en onzekerheid komt daar vandaag vermoedelijk een einde aan. De politie heeft “sterke vermoedens” dat het lichaam van de vermiste Anne Faber vandaag gevonden gaat worden. Dat meld de politiewoordvoerder tegenover de pers.

Specifieke plek
Op basis van onderzoeksinformatie kwam woensdagavond laat een ander gebied in beeld dan daar waar eerder die dag gezocht was. Dit gebied, in de omgeving van het Nulderpad in de gemeente Zeewolde, werd in de nacht van woensdag op donderdag oktober afgezet. Daar werd één specifieke plek gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Anne verborgen is. 

Verdachte
Waardoor de politie die “zekerheid” nu heeft is niet duidelijk. Mogelijk heeft de verdachte in een verhoor iets prijsgegeven waardoor er nu gericht gezocht kan worden. Verdachte Michael P. werd eerder deze week als verdachte aangehouden en wordt vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die moet beslissen of zijn voorarrest wordt verlengd.


2 REACTIES

  1. Vreselijk nieuws. Sterkte aan alle nabestaanden. Nu maar direct gedrocht Michael P een nekschot geven. Hij verdient geen derde kans meer.

Comments are closed.