Man aangehouden na wegtrekken van ladder in Roosendaal

0
De man is aangehouden. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – Aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal is donderdagmiddag door de politie een man aangehouden. De man zou kort voor de aanhouding een ladder weggetrokken hebben. Een man was, ter hoogte van de Rosada, op een ladder bezig met snoeiwerkzaamheden.

De man werd aangehouden na zijn laffe daad. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Ten val
De verdachte trok vermoedelijk de ladder weg waarna de snoeier ten val kwam. Daarna zou de verdachte op het rennen hebben gezet. De man zou paar honderd meter later tegen de grond gewerkt zijn door omstanders en is vervolgens overgedragen aan de politie. De snoeier raakte bij de val gewond. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Waarom de verdachte de ladder wegtrok, is nog niet bekend.

Christian Traets – MaRicMedia