(VIDEO) Automobilist raakt met auto te water in Breda

0

BREDA – Een oudere man is zaterdagmiddag op de Westerhagelaan in Breda vanaf een parkeerplaats met zijn auto het water in gereden. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Niet gewond
Hij is door de brandweer uit zijn auto gehaald en daarna door ambulancemedewerkers nagekeken. De man bleek wonderwel niets ernstigs te mankeren. Zijn auto is door een berger uit het water getakeld en afgevoerd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1597″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia