(VIDEO) Automobilist vliegt over rotonde in Geertruidenberg

0

GEERTRUIDENBERG – Een automobilist is zaterdagavond op de Kanaalweg-Oost in Geertruidenberg met zijn auto over een rotonde gereden. Hierbij reed hij twee grote verkeersborden van de rotonde uit de grond. Hij belandde aan de ander kant van de weg en het fietspad waar hij ook nog een verkeersbord en lantaarnpaal uit de grond reed.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

‘Autodeur niet goed dicht’
De man raakte door de aanrijding gewond en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. Het slachtoffer verklaarde dat zijn autodeur niet goed dicht zat en dat hij toen hij deze dicht wilde trekken de macht over het stuur verloor.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

‘Uit auto geslingerd’
Hij verklaarde ook dat hij uit zijn auto geslingerd is. Voorbijgangers hebben de hulpdiensten gebeld. Die bevestigden ook dat hij niet in de auto in de auto werd aangetroffen maar ernaast op de grond lag. De politie onderzoekt of de verklaring van de man klopt.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia