Bestelwagen door brand verwoest in Oisterwijk

0
Brandstichting wordt niet uitgesloten. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

OISTERWIJK – Een autobrand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een Opel Combo bestelwagen in de as gelegd op het Kerkplein in Oisterwijk. Rond 00:30 uur kwam de melding van de autobrand bij de brandweer binnen.

De auto was niet meer te redden. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Berger
De politie sluit brandstichting niet uit en doet onderzoek om de oorzaak te achterhalen. Een berger heeft het voertuig getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1594″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]