Brandweer haalt kat uit boom in Roosendaal

0
De kat kon er niet meer uit. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – Aan de Diamantdijk in Roosendaal is zaterdagochtend een kat uit de boom gered. De brandweer haalde de kat met een hoogwerker uit de boom. De kat zou drie dagen al in de boom gezeten hebben. Nadat de kat uit de boom is gehaald, is het dier overgedragen aan de eigenaresse. De weg was voor korte tijd afgesloten.

De kat werd uiteindelijk veilig naar beneden gehaald. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1595″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]