Traumahelikopter landt voor medische ondersteuning kindje Oosterhout

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – De traumahelikopter is zaterdagmiddag geland op de parkeerplaats van de huisartsenpost in Oosterhout. Het MMT werd ter ondersteuning gevraagd voor een medische noodzaak bij een kindje. Het kindje is onder begeleiding van een trauma-arts met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam overgebracht. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Veel bekijks
De landing van de traumahelikopter trok veel bekijks van voorbijgangers. Wat de toestand van het kindje is is niet bekend.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1596″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]