(VIDEO) Auto in sloot na ongeval op Emerparklaan in Breda

1

BREDA – Op de Emerparklaan in Breda is een man met zijn auto in een naastgelegen sloot beland. Meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest. 

De man zou met zijn auto een betonnen blok hebben geraakt. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Beknelling
Volgens omstanders zou de man door nog onbekende oorzaak een betonnen blok geraakt hebben en met zijn auto daarna in een naastgelegen sloot terecht zijn gekomen. De brandweer heeft de man uit zijn auto bevrijdt. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1599″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


1 REACTIE

Comments are closed.