Bestelbus botst tegen boom in Heeswijk-Dinther, bestuurder aangehouden

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

HEESWIJK-DINTHER – Een busje is in de nacht van zaterdag op zondag tegen een boom tot stilstand gekomen bij een ongeval op de Gouverneursweg In Heeswijk Dinther. Het ongeval gebeurde rond drie uur in de nacht. Door onbekende oorzaak raakte op de Gouverneursweg een busje van de weg en kwam ter hoogte van Kasteel Heeswijk tegen een boom langs de weg tot stilstand.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

‘Onder invloed’
Politie, brandweer en een ambulancedienst kwamen in actie na de melding van het ongeval. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder van het busje al uit het voertuig. Wonder boven wonder bleek hij geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen bij het ongeval. Wel werd hij door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. Dit omdat het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed van alcohol reed.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Mist
Een bergingsbedrijf heeft de bus die zwaar beschadigd raakte afgevoerd. Ten tijde van het ongeval was er sprake van dichte mist. Of dit heeft mee gespeeld bij de oorzaak van het ongeval is niet bekend. Door het ongeval was de weg afgesloten voor het verkeer.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia