BMW M5 vat spontaan vlam, bestuurder op tijd uit auto

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BAVEL – Een BMW M5 is zaterdag net voor middernacht door brand verwoest. De bestuurder wist zijn auto op tijd te verlaten. De bestuurder verklaarde tijdens het rijden een benzinelucht te ruiken maar bij een grondige controle kon de man niets ontdekken wat mis zou zijn aan zijn auto. 

Van de M5 bleef niet veel meer over. Foto: Marcel van Dorst – MaicMedia

Vlammen
Toen de man daarna de toerit naar de A58 bij Bavel wilde nemen ging het mis. Binnen enkele seconden kwamen de vlammen uit de motorkap en kon de bestuurder niets anders als de auto gelijk stil te zetten en uit te stappen. Minuten later was de volledige BMW in de as gelegd. De toegesnelde brandweer kon de BMW niet meer redden en heeft de brand met veel moeite weten te blussen. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Berger
Een berger heeft het voertuig getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1598″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]