Eerlijke vinders van geld op rotonde in Nieuwendijk geven geld terug

0
Het geld werd netjes terug gegeven. Stockfoto - MaRicMedia

NIEUWENDIJK – Dwarrelende geldbiljetten zaterdagmiddag op een rotonde in Nieuwendijk. Een autohandelaar verloor daar zijn portemonnee met daarin een aanzienlijk geldbedrag. Waarschijnlijk heeft de man zijn portemonnee op de auto laten liggen en is daarna gaan rijden. Op ed rotonde aan de Doornseweg ging het mis en viel de portemonnee open en vloog het geld er uit.

Eerlijke vinders
Diverse voorbijgangers raapten het geld op en brachten dat naar de politie. Een vrouw die zaterdag voorbijreed en stopte, kreeg veertien briefjes van vijftig euro te pakken. Een ander bracht 130 euro naar het bureau. En zondagochtend meldde ook een derde eerlijke vinder zich.

Hoeveel de autohandelaar totaal is verloren is niet bekend.