Man belandt in Wilhelminalkanaal in Best

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

BEST – De hulpdiensten werden zondagavond rond 18.15 uur gealarmeerd voor een persoon te water aan de Kanaaldijk in Best. Hierop gingen politie, ambulance, brandweer en een traumahelikopter ter plaatse. Aan de andere kant van de Kanaaldijk, op de Dieze, bleek inderdaad een man te water te zijn geraakt. Hij was inmiddels zelf op de kant geklommen. De man bleek dronken.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Sterke drank
De hulpdiensten boden meteen eerste hulp. Met hulp van de brandweer werd de man naar boven naar de ambulance op de hoger gelegen weg gedragen. De man is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op de plaats van het incident bleven twee flessen sterke drank achter.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1600″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision