Politie zoekt getuigen; zes gebroken ribben en hersenschudding na mishandeling

0
Stockfoto - MaRicMedia

TILBURG – Een 70-jarige man uit Molenhoek is vrijdag 13 oktober 2017 omstreeks 22.10 uur mishandeld in het ijssportcentrum aan de Stappegoorweg. Hij liep een hersenschudding en zes gebroken ribben op. De politie arresteerde op aanwijzing van getuigen een 60-jarige Tilburger als verdachte. De recherche is nog op zoek naar getuigen.

Ruzie
Vermoedelijk kregen het slachtoffer en de verdachte tegen het einde van de ijshockeywedstrijd op de tribune ruzie met elkaar. Het slachtoffer raakte door de mishandeling even buiten bewustzijn en  werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij naast een bloedende hoofdwond, zes gebroken ribben heeft. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de aanleiding en toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen.