Weer twee auto’s in vlammen op in Den Bosch

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – Aan de Eerste Hambaken in Den Bosch zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee auto`s uitgebrand. Om vier uur in de nacht kreeg de brandweer de melding van de brand aan de Eerste Hambaken.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Brandweer
Bij aankomst van de brandweer stonden twee geparkeerde auto`s aan de voorzijde volledig in brand. De brandweer wist de brand snel te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto`s door de brand verloren gingen. Flink wat buurtbewoners kwamen ondanks het nachtelijke tijdstip af op de brand.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Vermoedelijk brandstichting
Na de brand verstuurde de politie een Burgernet bericht, met daarin de vraag om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben te melden. De brandweer en politie gaan er van uit dat de auto`s zijn aangestoken. De politie heeft de brand in onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia