(VIDEO) Autobrand slaat over op woning Megen, bewoner ademt rook in

0

MEGEN – Aan de Molenstraat in Megen is maandagavond een auto uitgebrand. De auto stond geparkeerd op de oprit van een woning toen die rond 20.10 uur vlam vatte. De vlammen sloegen daarna over op een deel van het huis. Dat liep daardoor rook- en roetschade op.

Een ruit van de woning werd ingetikt. Foto: Gabor Heeres – SQ Vision

Extra blusvoertuig
Omdat de brand zich uitbreidde naar de woning schaalde de brandweer op en kwamen een extra blusvoertuig uit Berghem, een waterwagen uit Heesch en de officier van dienst ter plaatse. De bewoner van het huis zat in de tuin van de woning toen de brand uitbrak. Hij ademde rook in maar kon ter plekke worden behandeld door ambulancemedewerkers en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Salvage
Brandweerlieden hebben zowel de woning waarop de vlammen oversloegen als het huis van de buren gecontroleerd. Bij de naastgelegen woning moest daarvoor een ruit worden ingetikt om binnen te komen. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de eerste noodzakelijke maatregelen te nemen namens de brandverzekeraar van de bewoner. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1608″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]