Man krijgt schok van 380 volt bij werkzaamheden in Hapert

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

HAPERT – Op een boerenbedrijf aan de Castersedijk in Hapert is een man gewond geraakt nadat hij door hoogspanning een flinke schok kreeg van 380 volt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man was werkzaam voor een installatiebedrijf. Er werd gewerkt aan uitbreiding van een elektrische installatie met krachtstroom.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Brandwonden
Er werden meerdere hulpdiensten opgeroepen, waaronder een ambulance, traumahelikopter en meerdere brandweerkorpsen. De man heeft brandwonden opgelopen en is uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1605″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision