Pan vat vlam in woning aan Meerstraat in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Maandagochtend rond 8.45 uur is een pan in brand gevlogen in een woning aan de Meerstraat in Breda. De brandweer was snel ter plaatsen en kon erger voorkomen. De pan werd afgedekt en naar buiten gebracht, hier ging men verder met blussen. Er kwam veel rook van de pan. De woning werd geventileerd omdat er veel rook in de keuken aanwezig was.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1603″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia