Snorfietser gewond bij val op Belcrumweg in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Een snorfietser is maandagmorgen ten val gekomen op de Belcrumweg in Breda. Deze hoort eigenlijk op het fietspad te rijden maar reed hier gewoon over de weg. De man was vermoedelijk onder invloed van drugs en lag met handboeien om tegen de politiewagen. Een tweede ambulance werd opgeroepen om de man met onbekend letsel over te brengen naar het ziekenhuis. De snorfiets werd door de politie meegenomen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1601″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia