Chauffeurs lang bekneld na ernstige frontale aanrijding vrachtwagens op N270 bij Deurne

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

DEURNE – Bij een ernstig ongeval op de N270 bij Deurne zijn dinsdagmorgen twee vrachtwagenchauffeurs gewond geraakt. De twee trucks kwamen rond 7.00 uur frontaal met elkaar in botsing op de Helmondsingel. Beide slachtoffers kwamen daarbij langdurig bekneld te zitten. Ze konden door de brandweer na respectievelijk één en anderhalf uur uit hun cabines worden bevrijd.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Traumahelikopters
Twee traumahelikopters werden opgeroepen om hulp te verlenen. uiteindelijk is er maar een ter plaatse geweest. Door de brandweer werd opgeschaald naar code middel-hulpverlening en er werden een extra blusvoertuig en hulpverleningsvoertuig opgeroepen. De gewonde chauffeurs zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het ongeluk raakte ook een auto betrokken maar de inzittenden daarvan zouden niet gewond zijn geraakt.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Ravage
Op de weg ontstond een enorme ravage. Een van de twee vrachtwagens hangt vol met vlees en hangt tegen de vangrail. Daardoor bestaat het gevaar dat die zou kunnen kantelen waardoor bergers voorzichtig te werk moeten gaan. De weg kan waarschijnlijk pas rond 12.00 uur weer worden vrijgegeven.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision