Mobiel medisch team (MMT) ingevlogen voor hulp aan ambulancepersoneel in Breda

0
Het MMT werd ter plaatse geroepen. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Dinsdagmiddag is een traumahelikopter geland op de parkeerplaatsen bij het NAC stadion in Breda. Het medisch team van de traumahelikopter boodt medische ondersteuning aan het ambulancepersoneel. De ambulance had iemand opgehaald bij de huisartsenpost aan de Essendonk in Breda.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Trauma-arts
De trauma-arts is met de ambulance mee gereden naar het ziekenhuis en later weer afgezet bij de heli. Hierna vertrok de heli weer naar de thuisbasis. Wat er precies gebeurd of wat de verwondingen waren is ons niet bekend. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1611″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]