Voetganger klem tussen twee auto’s op parkeerplaats van café in Budel

0
Het slachtoffer zou onder meer beenletsel hebben opgelopen - Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

BUDEL – Bij een ongeval in Budel is dinsdagmiddag een voetganger gewond geraakt. Dat gebeurde rond 12.20 uur op de parkeerplaats van café-zaal De Wielerbaan aan de Maarheezerweg. Een automobilist raakte bij het achteruit rijden met zijn trekhaak een geparkeerde auto en het slachtoffer kwam daarbij klem te zitten tussen beide voertuigen.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval – Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

Overpelt
De uit België afkomstige man is met een ambulance overgebracht naar het Mariaziekenhuis in Overpelt. Twee gealarmeerde traumahelikopters waren allebei erg ver weg en zijn niet ter plaatse geweest. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet duidelijk. De politie is daarom begonnen met een onderzoek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1610″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jozef Bijnen / SQ Vision