Brandweer dooft buitenbrand in bosperceel Best

0
De brand was snel geblust. Foto: Sander van Gils - SQ Vision

BEST – De brandweer werd woensdag aan het einde van de middag gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Broekdijk in het buitengebied van Best. Eenmaal ter plaatse bleek een kleine brand te woeden in een bosperceel nabij de Molenkampseweg.

Foto: Sander van Gils – SQ Vision

Snel geblust
De brandweer had het vuur relatief snel gedoofd met één straat hoge druk. Ook een opsporingsambtenaar van de gemeente Best kwam ter plaatse. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

 

Foto’s: Sander van Gils – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1615″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]